/ Mina dagar ♥ /

Tips på torr shampon

Vilka lifesavers! 
Som jag tror jag sagt tidigare så ska jag försöka att inte duscha mitt hår så ofta eftersom det lätt blir fettigt och ofräscht efter bara någon dag, genom att duscha mer sällan ska fettproduceringen i hårbotten minska och bli mer naturlig. För om man duschar för ofta produceras det nya fetter i hårbotten för ofta eftersom att dem vill skydda och det får håret att se flottigt och fett ut.
Men skit samma, jag har iallafall inte duschat mitt hår sen i Söndags och under hela den här veckan har jag användt mig utav två torr schampon från batiste som jag visade i min haul tidigare i veckan.
Och det här är seriöst det bästa jag köpt i hela mitt liv, det funkar SÅ HIMLA BRA! 
Håret ser mycketmycket fräschare ut och man slipper oroa sig för att håret ska se äckligt ut i skolan eller efter idrotten och så slipper man ta på sig en mössa efter idrotten bara för att håret ser fett ut. 
Det är så skönt, och det bästa är att om man till exempel lockar håret så kan man ha samma frisyr i flera dagar för man behöver inte blöta ner det och förstöra lockarna. 
Men nu idag ska jag äntligen få göra rent mitt hår på riktigt, håret ska bli sjukt bortskämt med två tvättar shampo för att bli extra fresh, så det är vad jag ska gå och göra nu. :)