/ Mina dagar ♥ /

Life update

Sååå mycket har hänt sedan jag senast skrev här. Och jag skäms över att jag inte uppdaterat på nästan tre månader, livet kom emellan, eller vad säger man? 
Det största jag gjort under dessa månader är nog att färga håret, och det här var inte det gamla vanliga. Istället för att gå mörkare har jag faktiskt försökt blivit blond. Jag är inte riktigt där jag vill vara ännu men det är på god väg. 
Jag har även börjat övningsköra och det går riktigt bra! :) 
Annars har det varit fullt upp med skolan på veckodagarna och helgerna har spenderats med vännerna på bästa sätt. Denna helg har jag dock bara tagit det lugnt och varit hemma, planen idag var att göra klart en uppgift som ska in på tisdag men det blev inte av. Istället åkte jag iväg och knäppte kort på några kossor och så har jag övningskört och haft middag här hemma. Riktigt mysigt. Nu ska jag kolla lite på tv eller kanske dra ut med kompisar, har inte bestämt mig än. Hoppas ni har en bra kväll iallafall. Och oj, juste. Glöm inte att kolla min Youtube kanal, har börjat lägga upp videos igen, Amanda Holmer heter jag där. Hadee