/ Mina dagar ♥ /

Min vecka

En hemsk mens värk gjorde att jag stannade hemma idag, men det kändes ändå bra för jag fick tid till att göra klart en massa arbeten jag fått i veckan så nu blir det inget mer plugg i helgen. 
Igår lyckades jag också färga mitt hår, det blev mörkare. Vet inte om jag är nöjd än, det känns så ovant. 
I måndags var jag med Amanda, vi hamnade på stan som vanligt och jag införskaffade ännu mer grejer. I tisdags varade skoldagen fram till kvart i fyra så åkte med pappa hem, efter det vet jag inte riktigt vad jag gjorde. 
Onsdags var den en kort dag, så när jag sluta åkte jag med mamma, Emelie och min två minsa syskon till Borlänge. Det blev en snabbis på kupolen, fick med mig ett linne och en bh. Sen åkte vi på Ikea. Där blev det lite nödvända saker, en tvättkorg, soptunna och lite sånt. 
Igår var det också en kort dag, slutade 10 i tolv pga att våra två sista lektioner var inställda, cyklade hem då och resten av dagen försökte jag plugga men det gick inge bra så det var tur att jag kunde göra det idag istället.
Nu sitter jag i pappas säng och bara tar det lugnt typ, Martin ska strax dra på nå hocky så får väl se vad jag och pappa hittar på. Ska försöka övertala han att spela yatzy med mig så jag kan vinna över honom :D