/ Mina dagar ♥ /

Borlänge och grillning

En väldigt upptagen vecka och nu tänkte jag uppdatera lite. Det har bland annat varit en massa kalas och skoluppgifter. Men i fredag så åkte jag och Amanda till Borlänge, jag hoppades på att hitta en skolavslutningsklänning men där fanns det ingen lycka. Har dock redan några klänningar att välja mellan men känner mig inte nöjd..
Fick i alla fall med mig några nya borstar från real techniques, en ny laddare och ett par chillbyxor som jag tänkte ha på mig när vi ska flyga i sommar. (Vet ej om jag berättat det men i sommar åker jag till Cypern, mer om det senare.)
Vi åt även på matpalatset och frozen yoghurt innan vi åkte därifrån. På kvällen var vi nere på Tingsnäs med Maja och Felicia, grillade marshmallows och hade det roligt. Efter vi varit där cyklade vi upp till donken och sen till våran gamla skola innan vi åkte hem. I lördags satt jag med en skoluppgift hela dagen och är ännu inte klar. Och idag har jag bara varit på kalas hos mormor och firat henne och sedan käkade vi morsdag middag med farmor hemma hos pappa. Nu ska jag duscha och lägga mig, ha de gött!