/ Mina dagar ♥ /

Overload

Idag är en sådan där dag som jag bara saknar mitt långa hår som in i attan. Jag vet att det var slitet och det bästa att göra var att klippa av det. Dessutom vela jag ha en förändring. Jag märker dock mer och mer när jag kollar på gamla bilder att jag passar mycket bättre i mitt långa hår, det är liksom jag. 
 
Vet inte riktigt varför jag skrev detta men kände bara en sådan saknad..haha! Idag har varit en härlig dag, först hade vi sovmorgon vilket var underbart. När jag kom till skolan blev ekonomiprogrammet bjudna på tårta p.g.a. framgångarna vi haft i massa tävlingar. Dock orkade jag inte så i kö för tårta så jag strunta i det. Efter de hade vi resurs och sen en mattelektion innan vi slutade. Åkte hem till mamma efter skolan och där kollade jag på några YT videos och pratade med mormor i telefonen en stund, verkligen behövligt. 
Vid 3 kom pappa och hämtade mig och vi åkte på affären för att handla. Hemma gjorde jag klart en uppgift jag har som ska in på måndag och så grillade vi. Sen har jag väl inte hunnit gjort så mycket mer, kollar på Let's Dance nu som ni kanske fattat efter alla gånger jag skrivit om hur mycket jag tycker om det programet. David Hellenius är min gud, sån jävla härlig humor! Nu blir detta alldeles för långt, hadeeee!!